Motorbanner

MV logo verkleind

Gebruikersvoorwaarden 

 

 

Artikel 1 | Het gebruik van Motorvrienden.eu

Door het registreren op onze website Motorvrienden.nl, hierna genoemd, ga je automatisch akkoord met de onderstaande voorwaardes van Motorvrienden. Het is echter aan te raden om de voorwaardes aandachtig door te lezen, alvorens gebruikt te gaan maken van Motorvrienden

 

Artikel 2 | Registreren op Motorvrienden.eu

Om lid te worden van Motorvrienden en gebruik te kunnen maken van alle opties die deze website te bieden heeft, moet u zich registreren. Nadat je jezelf hebt geregistreerd, kun je met je aangemaakte gebruikersnaam en wachtwoord inloggen. Je login gegevens zijn privé en vertrouwelijk, en mogen niet met anderen (niet) leden worden gedeeld.

2.1 Als jou gegevens door een ander persoon/personen bewust wordt misbruikt, behoudt Motorvrienden zich het recht voor om je accountregistratie per direct te beëindigen zonder dit voorafgaand aan het betrokken lid mede te delen.

2.2 Per persoon mag er één account worden gemaakt.

2.3 Mocht je het vermoeden hebben, dat jou inloggegevens op welke manier dan ook worden misbruikt, meld dit dan gelijk bij de beheerder of moderators van Motorvrienden.

 

Artikel 3 | Uitsluiten van registratie Motorvrienden

3.1Het team van Motorvrienden zal zich het recht voorbehouden om je als lid ten aller tijden te kunnen uitsluiten tot het platform. (lees weigeren).

3.2 Je verklaart de persoonlijke gegevens van derden, waarover je via Motorvrienden beschikt, niet te zullen gebruiken voor enig doel, inclusief het overdragen van deze gegevens aan derden of het versturen van aan personen over wiens gegevens je via Motorvrienden beschikt. Je verklaart geen spam, massa-verspreiding van e-mails aan leden of voormalig leden te zullen verzenden.

3.3 Je zult je in je communicatie correct gedragen en je profiel zal in overeenstemming zijn met het door Motorvrienden nagestreefde doel. Motorvrienden heeft het recht profielen te controleren en kan profielen die niet voldoen aan onze voorwaarden, wijzigen of verwijderen.

 

Artikel 4 | Toegang en gebruik website Motorvrienden

4.1 Bepaalde delen van de website zijn alleen toegankelijk voor leden, waaronder het inschrijven op Toerritten, en het plaatsen van Toerritten.

4.2 Aanmelden voor Toerritten kan alleen via de website. Dus niet via mail of een persoonlijk bericht.

4.3 Je mag Motorvrienden niet gebruiken zonder toestemming van de beheerder of moderators voor het adverteren van diensten of producten, of voor welk commercieel doel dan ook.4.4 Foto’s en overige media die op Motorvrienden staan of die je zelf publiceert, kunnen/mogen op social media van Motorvrienden worden gedeeld, zolang de schending van de privacy van andere leden niet wordt beschadigd.  

4.5 Reclame om commerciële belangen is niet toegestaan in je berichten, bijlagen, onderschrift of profielfoto: niet in tekst, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van linken naar commerciële pagina's in de hoop hits te genereren.

4.5 Het ongevraagd (massaal) sturen van privéberichten (PM) aan leden (en dus ook aan moderators), wordt beschouwd als Spammen. Wanneer dit wordt geconstateerd kan dat leiden tot het ontzeggen van de toegang tot Motorvrienden.

4.6 Als je een ongepast privébericht of berichten (PM), of een e-mail die verstuurd is via onze website ontvangt, dan kan je de e-mail doorsturen naar het algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van motorvrienden. plaats zulke PM’s of e-mails niet op de website.

4.7 De bepaling van wat beschouwd wordt als onfatsoenlijk, vulgair, ongepast of anderszins niet voldoen aan onze website regels zoals beschreven in deze punten, is aan de beheerder/moderators en niet de gebruikers.

 

Artikel 5 | Privacy en bescherming van Motorvrienden

5.1 Het privacy beleid in artikel 4 maakt deel uit van de gebruikersvoorwaarden van Motorvrienden. Elk geregistreerd lid verklaar met het beleid eens te zijn en je ernaar te zullen gedragen.

5.2 Het is toegestaan om contactgegevens in je profiel op te nemen; je realiseert je dat andere leden daar deels inzage in hebben en dat Motorvrienden niet kan garanderen dat daar geen misbruik van gemaakt zal worden.

5.3 Je zult geen foto's van anderen dan van jezelf op Motorvrienden publiceren. Doe je dat toch, dan garandeer je dat daarmee geen inbreuk wordt gemaakt op intellectuele eigendomsrechten van (die) anderen, zoals het auteursrecht en het portretrecht.

5.4 Motorvrienden streeft naar de hoogst mogelijke vorm van privacy van haar leden. Motorvrienden zorgt ervoor dat de persoonlijke gegevens die je ons verstrekt zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. De persoonsgegevens die worden opgenomen in de database van Motorvrienden worden uitsluitend gebruikt door Motorvrienden zelf en zullen nooit voor andere doeleinden worden gebruikt of worden gedeeld met derden.

 

Artikel 6 | Intellectueel eigendom

6.1 Je zult zonder toestemming van Motorvrienden en van de eigenaar/beheerder van intellectuele eigendomsrechten geen materiaal afkomstig van onze site bewerken, openbaar maken, distribueren of reproduceren. Dit betreft onder andere foto's, profielen van leden, artikelen en overige inhoud van onze website Motorvrienden.eu

6.2 De vormgeving en inhoud, waaronder handelsmerken, logo's, afbeeldingen, foto's, tekst op de website van Motorvrienden zijn het intellectuele eigendom van Motorvrienden en mogen niet worden gereproduceerd, gebruikt of weergegeven zonder toestemming van eigenaar/beheerder van Motorvrienden.eu.

6.3 Het is in het bijzonder verboden om de diensten, webpagina's van Motorvrienden en de broncode of modules waaruit de diensten van Motorvrienden zijn opgebouwd, op welke manier dan ook te gebruiken.

6.4 Motorvrienden is gerechtigd je account toegang tot de website zonder ingebrekestelling met onmiddellijke ingang te beëindigen en/of te blokkeren, indien je niet aan de algemene voorwaarden voldoet, zoals opgesteld in dit document.

 

Artikel 7 | Aansprakelijkheid en garantie

7.1 Motorvrienden kan niet garanderen dat informatie die via Motorvrienden aan anonieme bezoekers of leden beschikbaar wordt gesteld, juist is. Motorvrienden is dus niet verantwoordelijk voor schade of verlies geleden door te vertrouwen op informatie die bij of door Motorvrienden op de site is geplaatst.

7.2 Motorvrienden is niet aansprakelijk voor enige schade, gebeurtenissen of onjuistheden geleden vóór, tijdens of na de door de leden georganiseerde Toerritten.

 

Artikel 8 | Beheerder en Moderators

8.1 Veranderingen aan deze regels worden vooraf zorgvuldig besproken door de beheerder en moderators, en bij een meerderheid direct doorgevoerd.

8.2 Om er zeker van te zijn dat iedereen zich aan de regels houdt zijn er Moderators die verschillende pagina’s beheren/controleren.

8.3 Het technisch team verzorgt de technische achtergrond van het platform.

8.4 Als je denkt dat iemand zich niet aan de regels houdt, rapporteer dit aan de beheerder en/of moderators

8.5 Als zij dit nodig achten in het belang van de website, dan kan de beheerder of moderator zonder opgaaf van reden reacties, berichten, Toerritten of zelfs gebruikers van dit platform verwijderen.

 

Artikel 9 | Tot slot

9.1 Motorvrienden kan deze voorwaarden op elk moment eenzijdig wijzigen zonder enig goedkeuring van derden. De recentste versie is gepubliceerd op de website van Motorvrienden.

 

 

 

Motorvrienden

Rit organiseren

Nieuwste leden!
  • SteefDC
  • Andre Gs
  • Brommert